Visuele identiteit en huurberekentool voor Ntoren

Thuis op kantoor

De opdrachtgever: Ntoren

De Ntoren is een kantoorpand, maar ook een thuis. Zo voelt het althans.

Eigenaar Michel gelooft dat de nieuwe ondernemer een plek zoekt buitenshuis waar hij welkom is, zoals in zijn eigen huis. Vastigheid vindt in een eigen kantoorplek zonder in te leveren aan flexibiliteit. En niet onbelangrijk: samenwerkingen kan aangaan met andere ondernemers.

Moet gezegd, dat klinkt als een verkooppraatje. Toch is het dat niet; we waren gelijk fan van Michel en zijn plannen. Intussen hangen er ook een aantal schilderijen van Rinske in de gangen.

De vraag, en wat we deden

Michel vroeg of we hem konden helpen met het visualiseren van zijn plannen. Hij wilde een logo en een huisstijl, gevolgd door een website.

Uiteindelijk bouwden we ook een online huurberekentool, gekoppeld aan de website. Deze tool wordt aan de achterkant door Ntoren gebruikt om een snelle schatting te kunnen maken van de hoogte van de huur. Op basis van de wensen van de klant natuurlijk.

Hoog boven het Alexandrium, daar waar de wolken voorbijdrijven, vind je de Ntoren. Een kantoorpand dat voelt als thuis, met een uitzicht over heel Rotterdam. Had het in Utrecht geweest, dan hadden wij er zelfs gehuurd.

Rake zaak heeft voor ons gemaakt wat wij voor ogen hadden, maar niet zelf konden vertalen. We zijn verrast door de fijne en creatieve samenwerking.

 

Eigenaar Ntoren Michel Kuipers

Ontdekken of we ook jou raken met onze ideeën?