Huisstijl en website voor Kyddoo

De zelfgemaakte tutu’s van Hanny en Jeroen

De opdrachtgever

Het was de droom van Jeroen en Hanny uit Dordrecht om meisjeskleding te verkopen. Een deel van de producten wilden zij zelfs in eigen beheer ontwikkelen. Tutu’s, jurkjes, rompers en bijpassende accessoires; wie wil er nou niet uitzien als een prinsesje?! Ze vroegen Rake zaak om Kyddoo een gezicht te geven.

De vraag

‘Ontwerp een logo, huisstijl en een bijpassende webshop. Het moet een unieke en lieflijke sfeer uitstralen, maar het mag ook een stoer randje hebben.’ Met die boodschap werden we op pad gestuurd. Oh ja, en ‘zorg dat het zowel de kyddoos als de ouders aanspreekt’.

Wat hebben we gedaan?

Rinske kroop achter haar tekentafel en ontwierp een logo dat door het hartje en de rafelige rand zowel lieflijk als stoer is. Het lettertype lijkt handgetekend en slaat terug op de tutu’s die in eigen huis ontwikkeld worden.

In lijn met het logo ontwierp ze een huisstijl. Het hartje en de rafelige rand zie je overal in terugkomen. De stijl werd ook doorgevoerd in de website. Bijvoorbeeld in de iconen die een losse, getekende stijl hebben.

Rake zaak ontwikkelde niet alleen logo, huisstijl en website, maar ook flyers en cadeaubonnen. Oh en hadden we al gezegd dat we ook de socialmediakanalen opgezet hebben voor Jeroen en Hanny.

  • Conceptcreatie
  • Logo
  • Huisstijl
  • Webshop
  • Fotografie
  • Marketingacties
Website die we bouwden voor Kyddoo.

Ontdekken of we ook jou raken met onze ideeën?