Wat kom jij doen?

Posters en flyers voor cultureel podium de Kargadoor

De opdrachtgever: Kargadoor

De Kargadoor is een cultureel podium en zaalverhuurlocatie aan de Oudegracht in Utrecht. Met als uitdagende slogan ‘Wat kom jij doen’, kun je er onder andere luisteren naar muziek, debatten volgen en lachen om stand-up comedy.

De Kargadoor werd rond 1960 aan de Utrechtse Marnixlaan opgericht als jongerencentrum. Door rechts werd het gezien als broeinest, door links als broedplaats. In 1969 werden er de eerste PANN-Feesten door en voor homo-jongeren georganiseerd.

In 1968 nam de organisatie, met financiële steun van de gemeente, zijn intrek in het door architect Mart van Schijndel ontworpen pand aan de Oudegracht 36.

De vraag

Maarten, directeur van de Kargadoor, vroeg of we de posters, flyers en brochures van de Kargadoor konden opfrissen. Vooral de flyer over zaalverhuur had zijn beste tijd wel gehad.

Wat hebben we gedaan?

Hoewel Rinske de ontwerpster is bij Rake zaak, zetten we ook Rob er graag voor in. Vooral posters hebben zijn voorliefde. Intussen maken we maandelijks de activiteitenagenda op en worden we door Maarten en zijn collega’s platgebeld voor allerlei drukwerk. Heerlijk!

Kargadoor trifold mockup

De Kargadoor is niet bij iedereen bekend. Toch is een comedyshow in de werfkelder zeker iets dat op je bucket-list zou moeten staan.

Maandposter Kargadoor

Ontdekken of we ook jou raken met onze ideeën?