Mooie ontwerpen, gevleugelde woorden en inspirerende mensen. Het zijn zaken die ons raken. We kijken onze ogen uit, ontmoeten en verdwalen in verhalen. Met Rake zaak willen we die liefde en passie voor mooie dingen met zoveel mogelijk mensen delen.

Profielfoto van Rinske Douna, staande tegen een muur - medeoprichter van Rake zaak.

Rinske Douna Rood LinkedIn-icoontje   Rood Instagram-icoontje

Profielfoto van Rob Vermeulen, staande tegen een muur - medeoprichter van Rake zaak.

Rob Vermeulen Rood LinkedIn-icoontje

Rake zaak

Rake zaak is begin 2018 in Utrecht opgericht door Rob Vermeulen en Rinske Douna als bureau voor merkidentiteit & design. Zijn we daarmee ook een reclamebureau, ontwerpbureau of communicatiebureau? Ja hoor. We zijn er voor merkidentiteit, concept, design, website, tekst en campagne.

Zowel Rinske als Rob hebben jarenlange ervaring in het bouwen van merken. Rinske als zelfstandig ondernemer en Rob voor verschillende werkgevers.

Binnen Rake zaak is Rob verantwoordelijk voor het strategische en conceptuele proces. Samen met jou gaat hij op zoek naar wat jou drijft als ondernemer. Het persoonlijke verhaal als fundament voor een sterk merk.

Rinske is verantwoordelijk voor de ontwerpen van Rake zaak. Ze maakt de vertaling van merkstrategie en -concept naar een strak logo, huisstijl en talloze communicatiemiddelen.

Meer weten? Neem contact op.